Vet akkurat hva han trenger. (foto: brentford, twitter)

Da Arsenal-spillerne ble sendt i dusjen med 2-0 tap mot Brentford i sesongåpningen var det stor ståhei på balløya. «Alle» unnet nykommeren suksess. Når vi har passert oktobermerket har supporterne hos Premier League-klubbene innsett at Brentford akter å skape problemer for alle.

Da David Moyes måtte innse at West Ham hadde gitt fra seg alle poengene til Brentford, hadde biene posisjonert seg på 7. plass på tabellen. Foran West Ham, foran Tottenham.

Les: Lukaku er totalt misforstått

Thomas Frank er blitt hyllet av Jürgen Klopp for jobben han har gjort med «lavbudsjett»-gjengen med spillere, nå skal det rigges for de siste forsterkningene for andre del av sesongen.

Ifølge The Athletic jobbet Brentford hardt for å overbevise Hull i sommer om å gi slipp på vingen Keane Lewis-Potter. 20-åringen med 15 scoringer og seks scoringer forrige sesong for den daværende League One-klubben, har bevist at han har null problem med nivået i Championship. Så langt i sesongen har den unge Hull-spilleren 2 scoringer og 2 assist i nestøverste divisjon.

Les på Engelske klubber: Tottenham-back klar for ny klubb

Brentford gjør ingen trekk uten å gjennomanalysere spilleren i forhold til resten av laget, og The Athletic hevder Frank og gjengen sender inn et nytt bud i januar. I sommer skal Brentford ha skjøvet et bud på rundt 95 millioner kroner over bordet, mens Hull skal ha satt 150 millioner som et minimum.

Intens og dyktig. (foto: brentford, twitter)

Brentford får ifølge The Athletic konkurranse fra både West Ham og Southampton. Vi tror Lewis-Potter gjør som Kristoffer Ajer og skjønner at en innkalling fra Thomas Frank og Brentford er så gjennomtenkt fra klubbens side at resultatet er nødt til å bli bra.

Les: Mundo Deportivo: Cavani åpner for La Liga i januar