Ustoppelig! (foto: atletico, twitter)

Vi husker spesielt to ting godt fra Luis Suarez sin kontroversielle (hos Barcelona-ledelsen) overgang til Atletico Madrid. Mot Celta Vigo kom fortsettelsen.

Barcelonas tredje største toppscorer gjennom klubbhistorien er historie i den katalonske hovedstaden. Heldigvis vil den lite elegante fremgangsmåten til Barcelona da de skviset ut kompisen til Messi være glemt om noen år. Da er det statistikken til Suarez i Barcelona-drakt som forteller historien.

Les: Suarez tror Messi var årsaken til at han ble dumpet fra Barcelona

Den siste måneden har historiefortelleren Suarez startet på sitt neste bind. Det begynte da han tok sine første steg på Stadio Wanda Metropolitana før første spark på ballen: Luis Suarez har gjort tidenes entre

Så ble det selvfølgelig fulgt opp med scoring i debuten. Diego Costa stilte seg da spørsmålet flere andre også hadde gjort:

-Vi er heldige som har fått Suarez. Jeg forstår ikke hvordan Barcelona kunne la ham gå, sa Costa til Sky Sports.

Les på F7: I sommer skulle Newcastle bli det neste City – nå «sponser» supporterne klubben

Mot Celta Vigo på lørdag dro Suarez til med en tidlige scoring som viste Atletico vei til 2-0 seier. Dette var 33-åringens tredje scoring, noe som viser at Diego Simeone fikk inn sin drømmespiller i troppen i god tid før det var for sent.

Suarez har så vidt begynt.

Les: Vi skjønner ikke hvem i huleste som skal stoppe Everton