Den genierklærte sportsdirektøren Luis Campos har begynt å sette spor hos PSG. (foto: psg, twitter)

Til tross for at Paris Saint-Germain sin nye sportsdirektør aktiv arbeider for å hente inn en kompis som ny manager har den genierklærte fotballederen ikke tenkt til å vente med sin kuttliste til han er på plass.

Denne sommeren vil mange forlate Parc des Princes, tidligere sportsdirektør Leonardo fikk sparken fordi han ikke klarte å avsette spillere etter hvert som det kom inn superstjerner, den fellen har tydeligvis ikke Campos tenkt å gå i.

Paris Saint-Germain har fullført sommerens første store salg da Alphonse Areola, som var Real Madrids andrevalgs målvakt i 2019/20-sesongen, han blir permanent hos West Ham for 12 millioner euro, hvor han tilbrakte forrige sesong. på lån.

LES: Brentford går nye veier – henter inn olympisk mester

L’Equipe skriver at PSGs kuttliste denne sommeren er på 10 spillere. Nice manager Christophe Galtier som hadde suksess sammen med Luis Campos i Lille er på vei til å overta for Mauricio Pochettino, men da vil det være mye færre spillere å planlegge neste sesong med.

Til tross for at han ikke er på listen satt sammen av Luis Campos, har keeper Marcin Bulka allerede dratt for å slutte seg til Nice for 2 millioner euro.

Listen inneholder Thilo Kehrer, Abdou Diallo, Sergio Rico, Idrissa Gueye og Arnaud Kalimuendo, som alle har et godt rykte og som kan bringe inn store inntekter. – Dog er det hindringer i veien, Paris Saint-Germain er ekstrem flinke til å lønne, det høye lønnsnivået vil ikke nye klubber nødvendigvis ønske eller være i stand til å følge.

Flere av de andre på listen som Leandro Paredes, Mauro Icardi og Ander Herrera, har uttrykt et ønske om å bli i Paris.

SISTE: Klubb-legende forlater Chelsea

Neymars
Det ble også rapportert av RMC Sport på søndag at Neymar kan forlate klubben denne sommeren, selv om han ikke nødvendigvis kommer til å bli skjøvet ut av den nye rådgiveren Campos.