Gareth Bale setter pris på lange dager ute i sola uten å bli svett.

Gareth Bale byttet forrige sommer ut Wales.Golf.Real Madrid til Wales.Golf.LAFC. Etter VM-sluttspillet var det nok for Bale, nå ble golfkøllene hentet frem på heltid. For waliseren var det en god nedtrapping med spill i MLS, og han mener Messi vil få seg «det gode liv» i Miami.

-Livet i MLS er godt. Det er mye mer chill. Hvis du taper i Real Madrid er det som verdens undergang. Du blir korsfestet, du føler deg nede, du går hjem og føler deg ikke glad, begynner Bale til BT Sports.

LES: Er allerede blinket ut til en av de største trenerjobbene i verden

-I MLS er det som de mer aksepterer tap. Det har ingen konsekvenser, for du kan ikke rykke ned. Hvis du taper en kamp, er det bare videre til neste, fortsetter Bale med sine 14 MLS-kamper (3 kamper) før han la opp i januar.

Real Madrid-legenden kan også love Messi de store emosjonelle høydepunktene i «lille» MLS.

-De feirer hver seier som de har vunnet mesterskapet, kommer det fra Bale.

Nå har waliseren hatt en noe annen avslutning på karrieren enn Messi, der en betydelig del av de siste sesongene ble tilbragt på Real-benken, mens Messi har spilt under den varmeste spotlighten på kamparenaen hos Barcelona og PSG.

LES OGSÅ: Går mot kneprotese etter mer enn 500 scoringer

Likevel, også argentineren ser nok frem til litt mer chill. Utfordringen er at argentineren går fra å spille med verdens beste til å ha spillere rundt seg på banen som så langt holder nivå til sisteplass på tabelllen i MLS Eastern Conference.