Isco

Den spanske landslagsspilleren Isco byttet i sommer fra kongens klubb til Sevilla. – Om mulig burde midtbanespilleren som har vært i Real Madrid i nesten 10 år blitt værende i hovedstadsklubben. Den siste uken har ting kommet til overflaten.

En midt sagt turbulent uke for Isco i Sevilla nærmer seg en slags crescendo. Bråket nådde overflaten på søndag ovenfor sportsdirektør Monchi sin hans store irritasjon kom en innrømmelse fra 30-åringen at han bare kom til klubben denne sommeren på grunn av sparket manager Julen Lopetegui.

Les: Fernando Santos har fått sparken

Det hele eskalerte da den tidligere Real Madrid-spilleren skal ha stormet av en treningsøkt tirsdag. Den offensive midtbanespilleren sies å ikke være en del av planene til den nye treneren Jorge Sampaoli og klubben sies å ønske å kvitte seg med ham allerede i januar.

AS melder at Julen Lopetegui, nå trener for Wolves, ønsker å gjenforenes med Isco i Premier League. Lopetegui skal ha bedt styret i klubben prøve å få til en signering etter årsskiftet.

Avisen skriver videre at Wolves kan ha konkurranse fra Arsenal og Tottenham, som også skal være interessert, men at 30-åringens gode forhold til Lopetegui kan tale for en Wolves overgang.

Les: LES: Liverpool har funnet kriseløsning på Stamford Bridge