Ferrari sies å være klar til å kapre Lewis Hamilton når hans nåværende kontrakt går ut. – Mottrekket til Mercedes er å tilby tidens kontrakt.

Den nye lønnen? To millioner kroner – hver dag i tre år, ifølge The Sun.

Brien jager nå Michael Schumachers rekord på syv verdensmestertitler og Hamilton er naturlig nok en av de store favorittene for den kommende sesongen. En sesong som kan være hans siste for Mercedes.

Les: Mourinho «thrasher» Tottenhams dyreste spiller

Kontrakten løper til etter sesongen og rival Ferrari, som på 90-tallet hadde nettopp Schumacher som sin store stjerne, jobber med et bud for å tiltrekke Hamilton.

The Sun skriver at Mercedes vil tilby Hamilton en monsterkontrakt for at han skal være hos dem i ytterligere tre år. I følge magasinet er det den største kontrakten i sportens historie og betyr en betydelig økning for superstjernen.

Les på F7: Tjente ikke nok, nå vasker hun naken

Hamiltons vanvittige lønn: 23 kr per sekund
The Sun skriver at det dreier seg om 732 millioner kroner per år i tre år. Hans nåværende kontrakt gir ham 480 millioner i året. Bryter du ned den nye gigantiske summen, er det en betagende to millioner SEK per dag, 83.333 SEK per time og 23 SEK per sekund.

Og det i tre år.

Lewis Hamilton har satt søkelyset på å bli historisk og har tidligere erkjent at han vurderer sine alternativer.

«Jeg elsker å være her, så det ville definitivt ikke være en enkel avgjørelse om jeg ville gjøre noe annet. Den beste og smarteste måten for meg akkurat nå er å sette meg ned og tenke på hva jeg vil gjøre i mitt siste trinn i karrièren, sa Hamilton i desember.