Jake Paul og Mike Tyson

Jake Paul har blitt anklaget for å overdrive etter at han fortalte broren sin at han utvilsomt ville beseire Mike Tyson i deres planlagte kamp.

Paul og Tyson skulle opprinnelig kjempe i Texas neste måned, men kampen har blitt utsatt med fire måneder på grunn av et medisinsk problem. Nå er kampen satt til 15. november på AT&T Stadium, da vil Tyson være 58 år gammel.

Les: Roberto De Zerbi er i prinsippet klar for ny jobb etter Brighton-exit

Nylig ble Paul koblet til en løgndetektor og avhørt av broren Logan, en tidligere bokser som har gått over til WWE.

På spørsmål om han virkelig tror han vil slå Mike Tyson, svarte Paul bekreftende, men løgndetektoren indikerte bedrag, og han innrømmet sin nervøsitet, og erkjente utfordringen foran seg.

Paul svarte på flere spørsmål om karrieren, inkludert om han trodde han kunne slå Logan i en kamp (ja, sant), om han brukte prestasjonsfremmende medisiner (nei, sant), og om Tysons alder ville påvirke kampens utfall (nei , sant).

I mellomtiden går det rykter om at Paul kan kjempe mot Mike Perry på den opprinnelig planlagte 20. juli-datoen, men han har ikke bekreftet dette.

Tyson måtte hvile etter å ha lidd av et sår på en flytur fra Miami til Los Angeles forrige måned. Selv om det var bekymringer om at kampen kan bli avlyst, har den tidligere verdensmesteren i tungvekt forsikret fansen om at han vil være klar innen november.

Les: Hva nå Julian Ryerson?