Raheem Sterling

For fem år siden var Raheem Sterling fremtiden på Anfield. – Han kom fra QPR i 2010 bare 15 år gammel. Han var et sjeldent talent, elsket av fans, lagkamerater, daværende manager Brendan Rodgers og resten av klubben.

Nåværende Liverpool manager Jurgen Klopp overtok bare noen uker etter klubbens fremtid bestemte seg for å flytte til nabobyen og ta på seg lyseblå drakt. Sterling signerte for Manchester City i overgang på 63,5 millioner euro 16 juli 2015, mens Klopp tok over som manager 9 oktober.

Les: Personlig genistrek å forlate Liverpool

Den tyske manageren har sikkert lagt merke til den enorme skuffelsen over Raheem Sterling, samtidig har overgangen vært ekstremt bra for den engelsk jamaicanske angrepsspilleren. Transfermarkt som alltid er konservative i sin prissetting setter nåverdien til 160 millioner euro.

L’Equipe skriver Liverpool planlegger å komme med et sjokkbud på sin gamle yndling, men de trener å finne ut av hvor mye penger de har tilgjengelig. Raheem Sterling forhandler for øyeblikket på en ny avtale med Manchester City, som kommer til å inkludere en heftig lønning.

Liverpool vil garantert sette klubbrekord og Engelsk rekord for overganger og vil trolig også nærme seg Neymar overgangen i sum. Raheem Sterling, vil ikke gå for mye under 2 milliarder kroner.

Som noen nære Sterling’ sa til L’Equipe: «Selv om Raheem er knyttet til Manchester City, har han ikke glemt Liverpool, fordi det var der han ble den han er som mann og som spiller».

”Selvfølgelig var det kontrovers rundt hans avskjed, men siden den gang har tiden gått, og alt er mulig”.

Sterling snakket nylig om sin forkjærlighet for sin tidligere klubb.

Les: Liverpool er klare til å ta imot Raheem Sterling