AS Monaco

Liverpool fosser videre med glitrende angrepsspill ledet an av årets sensasjon i Premier League, Mohamed Salah, som har scoret 32 mål så langt i sin eventyrlige debutsesong på Anfield. Sammen med den hardtarbeidende brasilianeren Roberto Firmino og Sadio Manè sørger trioen for at målene renner inn. Etter salget av Coutinho har mange ment at Klopp gambler med en tynn stall til en meget tett og spennende avslutning i England i tillegg til Champions League. Coutinho ble ikke erstattet i januar, men det er ventet at det vil bli hovedfokus for Klopp til sommeren.

Ryktene om Monacos franske landslagsspiller Thomas Lemar vil ikke forsvinne, og nå har denne transfersagaen fått mer vind i seilene etter nye rapporter fra Frankrike.

Lemar passer perfekt for Liverpools raske fotball, som har store ambisjoner både i Europa og i Premier League. Liverpool er klare for kvartfinalen i Champions League etter hele 5-0 over Porto på bortebane og en rolig og kontrollert 0-0 kamp på hjemmebane. Men Mohamed Salah & Co kan ikke kun fokuserer på Champions League. Allerede lørdag er det klart for gigant-oppgjør og klassikeren Manchester United – Liverpool på Old Trafford i Premier League. Lagene kjemper om andreplassen bak Manchester City. Hos Mobile Bet er hjemmelaget en knepen favoritt med 2.65 i odds, mot Liverpools 2.70. Dette blir tett og jevnt!

I følge tidligere rapporter har Liverpools interesse for Thomas Lemar avtatt etter mange spekulasjoner de to siste overgangsvinduene. Men nå melder franske Le10 Sport likevel at Klopp er nær ved å komme til enighet men den talentfulle franskmannen.

De skriver at Monaco klargjør for salg av profilene Lemar og Fabinho til sommeren, og at Liverpool leder an og har kommet langt i forhandlingene om førstnevnte. Monaco skal ha gitt grønt lys for sommersalg dersom det tikker inn et bud de er fornøyde med.

Det gjenstår å se om Thomas Lemar blir med på disse storkampene i England til neste år. Franskmannen har tidligere hatt en prislapp på rundt £90M, noe som har gjort at Liverpool har tenkt seg om både to tre ganger. Mye tyder på at Monaco nå må senke prisen noe for den 22-årige landslagsspilleren. Arsenal fikk avslått et bud i sommer, mens rapportene også skal ha det til at Barcelona også følger situasjonen nøye.

Et fornyet og forbedret kontraktstilbud fra Monaco har blitt avvist av Lemar. Midtbanespilleren/vingen har en nåværende avtale frem til 2020, og han har dermed signalisert at ikke ønsker å knytte seg lenger til Monaco.