(c) Foto: IK Start: Tobias Christensen

Start skjønner de sitter på gull i sitt unge talent Tobias Christensen, og de har vært smarte nok til å skrive en langsiktig avtale frem til 2020.

Start har lagt ut en video på Facebook for de bekrefter avtalen og snakker om hvor mange som har lyst på han.

Det er ingen som tror han blir i klubben så lenge, til det er interessen fra toppklubber i Europa for stor. – En av de som virkelig banker på døra er ifølge VG den italienske storklubben Juventus.

Les: Flyttet til Start i januar, blir boende, men bytter klubb

Det kan virke som om Serie A mestrene de siste 6 årene har oppdaget Norge på nytt, vi får med jevne mellomrom rapporter om interesse fra dem. Vi husker de hentet ungdomstalentet   Vajebah Sakor i 2013 til sitt akademi, han meldte etter diverse utlån, blant annet til Vålerenga overgang til den svenske klubben IFK Göteborg rett før jul.

Juventus har signert speidere som skal følge med på norsk fotball denne sesongen, de venter trolig med å komme til etter snøen har forsvunnet.

Også Fiorentina har vist interesse sammen med portugisiske Sporting Lisboa. Før nyttår var sørlendingen på treningsopphold i Monaco.

– Det er ikke noe bedre enn å sikre et lokalt talent. Fantastiske nyheter, mener Start-trener Mark Dempsey.

 

– Jeg har sagt til Tobias at høsten 2017 var da han gikk fra å være gutt til mann. Vi har ekstremt mye å takke Tobias for. Han viste frem lederegenskaper som går langt utenpå det man kan forvente av en 17-åring. Han viste hvor mye Start betyr for ham, fortalte Starts daglige leder, Tor-Kristian Karlsen, til VG i forrige uke.

 

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!