Det er liten tvil om at Liverpool ønsker å beholde Mohamed Salah. – Med 22 mål havnet han på andreplass på toppscorer listen i Premier League sist sesong et mål bak Harry Kane.

Mohamed Salah har vært en sentral spiller i Liverpool de siste årene. Den 29 år gamle egypteren kom fra Roma for fire år siden og har siden vært med på å vinne både Premier League og Champions League med den engelske storklubben.

Les: Coutinhos hvileløse ferd er over – for denne gang

The Athletic melder at Liverpool forbereder et nytt kontraktstilbud til Salah, som ville gjøre han til den best betalte spilleren i klubbens historie. Salah har kontrakt frem til sommeren 2023. Både Liverpool og spilleren selv har fortalt alle interesserte klubber det ikke er aktuelt med en overgang, så denne sommeren har det vært stille fra friere.

I dag tjener han 200 000 pund i uken som omtrent det samme som Virgil van Dijk. – Nå skal han få mer i lønningsposen, mye mer!

Salah fortsetter der han slapp sist sesong, i Premier League-premieren mot Norwich i helgen og sto han for ett mål og to assists i Liverpools 3-0-seier.

Forrige sesong ble han notert for 31 mål og seks assist på 51 kamper.

Les: Manchester United er i posisjon til å ødelegge Real Madrids masterplan