David Garcia og Marcos Llorente

Det er litt vanskelig å skjønne Liverpool sin fasinasjon for den angripende midtbanespilleren Marcos Llorente. De er godt dekket i den posisjonen med spillere som Takumi Minamino, Xherdan Shaqiri og til og med Curtis Jones. – Kan være det faktum han sendte Liverpool ut av forrige sesongs Champions League med to mål i ekstraomgang på Anfield.

Llorente var inn og ut av Atlético Madrid forrige sesong, denne sesongen derimot har han blitt en meget viktig del manager Diego Simeone sine planer. Han har spilt i alle syv av deres kamper denne sesongen. Atlético Madrid er ubeseiret i La Liga i år og ligger (som vanlig) på en tredjeplass, plassen over byrival Real Madrid.

Les: United har en spiss-overraskelse på lager

Hans meget gode form og sikkert det faktum han har døpt den ene hunden sin for Anfield har fanget Liverpools oppmerksomhet, de skal planlegge et bud på 50 millioner euro, muligens allerede i januar, men de fleste rapporter fra Spania peker på sommervinduet.

Samtaler allerede har funnet sted, Atletico skal rimelig desperat prøve å overtale spilleren til å bli på Wanda Metropolitano.

Les på Engelske klubber: Redningen er nær for Özil