Diego Cavalieri

Det var forventet at den tidligere Liverpool-keeperen skulle signere kontrakt med Premier League-klubben først neste sesong. Problemene som har tårnet seg opp for klubben har nå fremskyndet prosessen.

Vinterens overgangsvindu er forlengst lukket, men en Premier League-klubb i krise har «utvidet» denne og henter inn en tidligere Liverpool-keeper som mulig redningsmann.

Det var forventet at Crystal Palace skulle signere kontrakt med Diego Cavalieri for 2018/2019-sesongen, men problemene denne sesongen har nå fremskyndet dette.

Ifølge 101greatgoals.com har den tidligere Liverpool-keeperen signert en fire-måneders-avtale med muligheter for forlengelse.

Cavalieri stod som free agent og kunne derfor sette signaturen sin på en kontrakt utenfor overgangsvinduet. Det er ikke første gang han går gratis, Liverpool betalte 40 millioner for han da han ble kjøpt fra Palmeira, men lot han gå gratis videre til Cesena som igjen lot han gå gratis året etter til Fluminense.

Det er fortsatt usikkert om 35-åringen som spilte for Liverpool mellom 2008 og 2010 blir vurdert som førstekeeper eller som back-up for Hennessey.

Uansett blir han lagkamerat med Alexander Sørloth og kastet ut i kampen for overlevelse i Premier League. Crystal Palace befinner seg rett over nedrykk på en 17.plass.

Good luck.

Les på F7: Alexander Sørloths sjef har mistet troen