Kalvin Phililips og Raphinha

Raphinha er en svært imponerende skikkelse i Leeds, til tross for stor interesse fra en rekke klubber, Liverpool inkludert, har manager Marcelo Bielsa klart å holde på et av sine viktigste kort.

The Athletic skriver at Liverpool slettes ikke har gitt opp og at de denne gangen skal ha bedre agn på fiskekroken.

25 år gamle Raphinha kom til Leeds fra Rennes før forrige sesong i sterk konkurranse fra en rekke klubber, overgangen var svært vellykket, interessen har økt i omfang og intensitet. Liverpool snappet Luis Diaz foran nesen på Tottenham i vinter, mange eksperter mente det var årsaken de ikke fulgte opp Raphinha overgangen nå, men dette er tilbakevist av folkene til den brasilianske angriperen. Det skal ha vært helt uaktuelt å forlate Leeds midt i en sesong mens de sliter. Selv om det er god avstand ned til den røde streken er en 15.plass fortsatt innenfor «gul sone».

Må ut med minst en halv milliard!

Les: Manchester United har trukket frem et meningsløst kort i forhandlingene med Paul Pogba

Raphinha er denne sesongen notert for åtte mål og to målgivende pasninger på 19 kamper i Premier League. Forrige sesong scoret han seks mål og ni assist på 30 ligakamper i England.

Liverpool skal være villige til å bla opp for å sikre seg en overgang for Raphinha i sommer, hans kontrakt går ut i 2024.