Fikk også vondt.

Vi husker ikke forrige gang det skjedde. Kevin de Bruyne gikk opp til straffemerket foran Alisson – og bommet. Det endte dermed 1-1 og Liverpool reddet poeng. Verre var det med Alexander Trent-Arnold da kampen gikk inn i sitt 63 minutt..

Nå virker det som Jürgen Klopp er blitt så vant til å se spillerne sine bli leid ut av banen at han har innsett at det som skjer, det skjer.

Les: Nå er det gjort: Ingen er bedre enn Harry Kane

For kampen hadde alt fokus etter poengdelingen mot klubben Klopp beskriver som den tøffeste motstanderen i Premier league.

– En super fotballkamp. To gode lag som kjempet massivt. Energinivået fra begge lag var fantastisk. Jeg er fornøyd, dette er det laveste antall sjanser City har hatt mot oss noen gang. Dessverre så har Trent har en leggskade. Vi må bare vente å se etter undersøkelsene hvor alvorlig skaden er, sier Klopp til Sky Sports.

Van Dijk, Fabinho og nå nr 2 sjef i forsvaret, Trent Alexander-Arnold.

Vi får gjøre som Jürgen Klopp: Det som kommer, det kommer. Det er ikke akkurat noen som lenger skriker krise med verdens beste midstopper på skadebenken. Liverpool-manageren er en tilpasningens mester.

Les: La Galaxy har ringt Arsenal