Aurelien Tchouameni

De engelske gigantene er begge svært i interessert i å styrke midtbanen i sommer.
Monaco og Frankrikes midtbanespiller Aurelien Tchouameni har blitt koblet til en Premier League-overgang, men Real Madrid forventes å konkurrere med Manchester United og Liverpool om det unge supertalentet.

LES: Liverpool planlegger bruke store deler av sitt transferbudsjett på å styrke midtbanen

Manchester United og Liverpool har nå fummet ut hvor mye det vil koste dem å hente Aurelien Tchouameni til Premier League.

22-åringen er ettertraktet etter å ha hjulpet Monaco tilbake til europeisk kvalifisering, og Real Madrid skal også ha vist interesse sammen med Chelsea, Juventus og Paris Saint-Germain. Unggutten kom til Monaco fra Bordeaux i 2020, og har allerede fått nesten 100 kamper for sin nåværende klubb.

UNITED: Byr 42 millioner pund pluss Anthony Martial

Tchouameni scoret sitt første internasjonale seniormål i den siste landslagspausen for Frankrike mot Elfenbenskysten, og satser på en plass i Didier Deschamps’ VM-topp. Det forventes det at hans potensielle beilere må punge ut med solide €70 millioner (£58,9 millioner) for å hente ham før vinterens VM-sluttspill.

United jakter etter en ny sentral midtbanespiller og Declan Rice nevnes hyppig, men prislappen på Rice er imidlertid betydelig høyere enn hva Tchouameni koster.