Dirk Kuyt har funnet "sin vei".

Vi har blitt vant til at amerikanske superkjendiser valser inn som eiere av engelske klubber, med Ryan Reynolds hos Wrexham og Tom Brady hos Birmingham som to av de største profilene. Nå har en gjeng, som faktisk har greie på engelsk fotball, bestemt seg for at tiden er inne å involvere seg i det største showet i England.

Det er ikke noen nytt at Dennis Bergkamp og Henke Larsson er linket til engelske klubber, men nå går fotballagent Rob Jansen ut med en melding som som tyder på at vi nærmer oss et eierskifte i engelsk klubb der Dennis Bergkamp, Henrik Larsson, Ronald Koeman og Dirk Kuyt klappes inn som nye klubbeiere.

LES: Chelsea igjen ute på keeper-jakt

– Vi ser nå på League Two eller League One… Det trenger ikke være i London. Planen er å lede fotballklubben i ordets videste forstand. Opplæring, gjestfrihet, varer, markedsføring, alt. Vi har satt sammen en gruppe, og kanskje en eller to til blir med. Jeg kan si hvilken gruppe vi vil gjøre det med: Ronald Koeman, Dennis Bergkamp, ​​Henrik Larsson og Dirk Kuyt, begynner agent Jansen ifølge Daily Mail.

Men det er ikke et fotballfaglig passivt eierskap legendene ser for seg.

– Navnene jeg nevner vil også gjøre en viss jobb i klubben. Henrik Larsson vil bli hovedtrener, Bergkamp vil sette opp akademiet, og Koeman kommer også over for å gjøre sitt, fortsetter Jansen. Vi tipper Kuyt også får sin aktive rolle.

Den nederlandske agenten legger til at gruppen er i gang med kjøpsprosessen, men kan ikke si noe om hvilken – ennå.

ENGELSKE KLUBBER: Ingen av de 19 Premier League-klubbene har en så kjip situasjon som Newcastle

Uansett, vi gleder oss!