Mye bra som skjer på Stamford Bridge om dagen. (foto: Chelsea)

Ingen klubber vinner Premier League uten en spektakulært god førstekeeper som kan levere gjennom hele sesongen. Dette var ordene til United-legenden Peter Schmeichel. Vi har sett dette i praksis hos Manchester City og Liverpool. Ederson og Alisson. De to brasilianeren har siden 2017 og 2018 jobbet seg opp en posisjon som to av verdens beste keeper, PL-trofeene har i denne perioden blitt busset til den lyseblå delen av Manchester og til Liverpool. Nå har Chelsea tydeligvis funnet sin mann.

Londonklubben har hatt sine problemer i keeperposisjonen i mange sesonger. Kepa var utpekt som den neste store, Edouard Mendy det samme. Førstnevnte er på utleie, Mendy forsvant for saudiarabiske penger.

LES: Grensen nådd for utskjelt Manchester United-stjerne

Kepa forventes tilbake i sommer fra utleie hos Real Madrid, men spanjolen er ikke satsingsområdet for Chelsea fremover. Robert Sanchez har gjort sine ting bra på Stamford Bridge, men langt fra nivået Chelsea trenger for å kjempe seg tilbake til toppen. Også Djordje Petrovic har fått sine sjanser mellom stengene denne sesongen.

Ifølge Football-Espana har Chelsea nå returnert til keeper i La Liga. Valencias Giorgi Mahmardsashvili var forrige sommer på blokka hos Bayern München, Chelsea og Leicester, men ble værende i spansk liga. Nå melder det spanske mediet at Chelsea igjen har peilet seg inn mot den georgiske 23-åringen.

ENGELSKE KLUBBER: Sky Sports: Er ingen Liverpool-klausul i kontrakten