Skulle ha hørt på meg, gutt.

Det er vanskelig å tilfredstille Liverpool-legende Georginio Wijnaldum. 32 åringen som utvilsomt er helt i toppen av midtbanespillere i verden har tullet det til for seg selv etter han forlot Anfield.

Georginio Wijnaldum Champions League og Premier League med Liverpool, hadde to mål og en assist på 23 kamper i alle konkurranser for Giallorossi denne sesongen på utlån fra Paris Saint-Germain.

Vel tilbake i Paris etter at Roma bestemte seg for å ikke gjøre låneavtalen permament, det er et år igjen av kontrakten som binder han til Parc des Princes, men Paris Saint-Germain har ingen intensjon om å beholde ham og vil prøve å selge i sommer.

Les: Tysk media: Leeds og Celtic kaller

Wijnaldum har returnert til Paris etter at Jose Mourinho valgte å ikke gjøre oppholdet i den italienske hovedstaden permanent.

Det er i hovedsak lønnen som gjør at Roma ikke ønsker å gjøre oppholdet på Stadio Olimpico permanent. Sky Italia meler at lønnen på 6,4 millioner euro i året, som PSG betaler, legger en demper på kjøpelysten hos de fleste. – Hadde Georginio Wijnaldum levert slik han gjorde på topp hos Liverpool hadde det ikke vært noe problem og manager Jose Mourinho ville kjempet for å utløse kjøpsopsjonen. Nå ble han for dyr selv for Mourinho som ikke er fremed for store lønninger.

Med Marco Verratti, Vitinha, Fabian Ruiz, Carlos Soler og Renato Sanches I Paris Saint-Germain er det ingen klar bane til godt med spilletid for Wijnaldum tilbake i moderklubben.

LES: Benitez klar for å lede Napoli

Atalanta skal være interresert i Wijnaldum, men ikke til en hvilken som helst pris. – Det er ingen som i det siste har snakket om en retur til Liverpool.