(c) Bilde: Liverpool FC: Allan Rodrigues de Souza

Liverpool skal være i det som omtales som avanserte forhandlinger med to brasilianske lag om en permanente overgang for Allan Rodrigues de Souza.

22-åringen kom til Anfield sommeren 2015 for  500 000 pund- men slet med å gjøre inntrykk på Klopp og han har ennå tilgode å gjøre en senioropptreden for de røde.

Les: «Jeg holder meg bare i bra form og vil spille fotball»

Og etter en rekke lån i Europa så ikke karrièren ut til å komme noen vei, vel det var inntil han dro tilbake til hjemlandet hvor han kom i sitt livs form for Fluminense.

Spilleren flyttet til Rio de Janiero-klubben i februar 2019, opprinnelig på en låneavtale frem til sommeren, men den ble utvidet ut året. Allan har blitt en meget ettertraktet mann etter å ha lagt bak seg en knallbra sesong.

Han forventet trolig å komme tilbake til Anfield, men det ser ikke ut til å bli en realitet, Liverpool vil istedenfor å forlenge hans avtale som går ut til sommeren selge han nå i januar.

Tidligere denne måneden kunne Fluminense-president Mario Bittencourt fortelle at de var i samtaler om en permanent avtale, og at de allerede har avtalt betingelser med spilleren.

«Liverpool viser ingen interesse for å fornye lånet, bare å selge,» uttalte Bittencourt, før han hevdet at hans lag ville trenge å finne en «formel» for å matche de røde vilkårene.

Sao Paulo er også interessert i å lande en avtale med Allan, midtbanespilleren tidligere har spilt under manageren deres Fernando Diniz.

Ifølge Globo Esporte er Liverpool i samtaler om salg med Fluminense og en ny frier i form av Atletico Mineiro.

I henhold til rapporten har Fluminense kommet med et forslag som er «innenfor klubbens økonomiske virkelighet», og inkluderer 50% salgsklausul til Liverpool.

Miniero skal ha budt 12 millioner dollar som er mer enn en firedobling av Liverpool selv ga.

Les på Helsesjefen: Trenden med nakne ankler er faktisk farlig

Kan være en gigantisk tabbe.

Allan Rodrigues de Souza har fått sitt gjennombrudd dette året og brasiliansk fotballpresse omtaler han som det neste store, selv om det er trangt om plassen i Liverpool kan de nå være i ferd med å selge den neste «gullkalven» for nesten ingenting.