Lite å angre på at det ikke ble havnebyen Napoli. (foto: liverpool, twitter)

Alisson har en knallsterk posison hos Liverpool. Simon Mignolet beskrev denne posisjonen som: Han forblir førstekeeper selv om han kaster ballen i eget mål. Nå viser det seg at det ikke var helt, helt bankers at brasilianeren skulle komme til Anfield.

For Napoli gjorde et innbitt forsøk på å overtale brasilianeren om å holde seg i Serie A.

Egentlig gammelt nytt, men interessant når det kommer fra Alisson selv.

-Napoli prøvde å by på meg, og klubbpresidenten kom til meg, sier Alisson ifølge The Independent.

Les: Sier takk og adjø til Manchester United

Så hva stanset dette fremstøtet?

-Hvis jeg hadde reist fra Roma til Napoli hadde jeg stilt meg i en meget vanskelig situasjon i Italia. Det er ikke et offisielt derby, men det er stor rivalisering mellom klubbene, fortsetter keeperen.

Les på Popidol: Frode Kippe hylles med egen sang

Betyr dette at det hadde blitt Napoli uten denne rivaliseringen mellom de italienske klubbene?

-Jeg respekterer Napoli mye, de er en sterk klubb, men jeg hadde bestemt meg for å reise til Liverpool, avslutter Alisson.

Som på onsdag skal gjøre sitt for å etterlate Ancelotti og gjengen med nullen på Anfield.

https://youtu.be/MPXf4iowVwU

Les: Amerikanerne skyter inn 4 milliarder i City