Har ikke på plass de nødvendige forsterkningene, dager før sesongstart. (foto: liverpool, twitter)

Virgil van Dijk har fått ansvaret på gressmatta hos Liverpool. Ikke bare i forsvaret, men for hele troppen. Et naturlig valg av Klopp og gjengen, en stor ære for nederlenderen. Jobben inkluderer også å svare på spørsmål fra engelsk media. Ukas store spørsmål var ikke overraskende om han deler supporteres bekymring for Liverpools aktiviteter på overgangsmarkedet.

Henderson, Fabinho, Naby Keita, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain Roberto Firmino har vinket farvel, Fabio Carvalho er sendt på utleie. Inn porten på Anfield startet det bra med Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai, men så har det blitt rimelig tyst. Romeo Lavia er varslet på vei inn, men med sesongstart allerede på søndag mot Chelsea, ser det fortsatt litt tynt ut.

LES: Jekker opp et allerede vanvittig bud på Victor Osimhen

Liverpool-kapteinen skjønner at det har kommet reaksjoner fra supporterne på de manglende forsterkningene.

-Jeg kan helt klart forstå det (supporternes misnøye) på noen punkter, men jeg er ikke en negativ person. Men det er klart, når så mange spillere forlater klubben, inklusive din kaptein og visekaptein, og det bare har kommet to nye (spillere), sier van Dijk ifølge BBC.

Spillemessig har det også vært some issues.

LES OGSÅ: Nottingham Forest har skaffet seg Arsenal-keeper

-Og måten vi har spilt, i possession virkelig bra, men defensivt når du slipper inn mål, det er ikke bra. Jeg kan forstå noen er i tvil (før sesongstart), kommer det fra Liverpool-kapteinen.