The Chelsea Way?. (foto: chelsea, twitter)

Thomas Tuchel er under tydelig press. Sesongstart er i seg selv en ekstrem stressfaktor for en Chelsea-manager der det er forventet at klubben tar seg tilbake som tittelkandidat, men for Tuchel har det vært noen måneder i the perfect storm med økonomiske restriksjoner, eierbytte, nøkkelspillere på exit og et irriterende Barcelona som har stukket av med Chelseas hovedmål på overgangsmarkedet. Nå skal Xavi og gjengen utnytte det høye stressnivået til Tuchel, denne gangen serverer de Chelsea «løsningen».

Chelsea var på banen da Robert Lewandowski bestemte seg for å forlate Bayern München, men 33-åringen hadde tydeligvis tidlig bestemt seg om at Barcelona skulle bli neste destinasjon.

LES: Manchester United styrer mot en gedigen tabbe på overgangsmarkedet

I tillegg til å mangle den siste midtstopperen, har Tuchel en utfordring helt på topp. Det ble seier mot Everton i sesongåpningen, men 0-1 med scoring av Jorginho på straffe har alt annet enn beroliget Chelsea-manageren. Spesielt ikke når han ser de to tøffeste rivalene har truffet gull, Liverpool med sin Nunez og City med Haaland.

Lukaku løper rundt i Inter Milan-drakt, Timo Werner er på god vei til RB Leipzig. Da har Chelsea Armando Broja som presser på for exit og en Kai Havertz som false nine.

Barcelona sikret seg Lewandowski, men overgangen plasserer Pierre-Emerich Aubameyang ut mot sidelinjen. Ifølge overgangsjournalist Romano står den tidligere Arsenal-spilleren på lista til vikarierende sportsdirektør Todd Boehly, The Telegraph hevder Barcelona nå har tilbudt Aubameyang til Chelsea og Manchester United (som ikke lar seg begeistre).

De siste månedene til Aubameyang hos Arsenal var vonde, men vi så også hva som skjedde da 33-åringen ble sluppet løs i Barca-drakt: 13 scoringer på 23 kamper!

LES: Manchester United styrer mot en gedigen tabbe på overgangsmarkedet

Liverpool har Nunez, City sin Haaland. Vi er spente på om Chelsea hopper på og velger Aubameyang som sin spissløsning. Litt skeptiske tillater vi oss å være.