(foto: liverpool, twitter)

De siste dagene har vi kunnet lese mange artikler om at Liverpool nå har satt inn giret for å få tilbake deres tidligere midtbanespiller Gini Wijnaldum tilbake til Anfield på lån. – Den 31 år gamle nederlenderen har slitt i løpet av sin første sesong med PSG, og scoret kun 1 Ligue 1-mål. – Han leter nå på en vei bort fra Paris!.

Med Liverpools jakt på en ny stjerne midtbanespiller utsatt til neste sommer, kan Wijnaldum vise seg å være den perfekte kortsiktige løsningen for dem. – Det vil være et grep som vil passe begge parter godt.

Wijnaldum kunne gjenoppdage formen sin i komfortable omgivelser, og Jürgen Klopps bekymringer kunne reduseres. Det ville også gitt Liverpool tid til å tenke på nøyaktig hvem de ønsker å rekruttere som ny midtbanespiller neste sommer.

Les: Zinckernagel blir ikke med tilbake til Championship – velger seriemester og solid lønnshopp

Alt på Liverpool handler ikke om Klopp, for mens mange er i ekstase over muligheten har Jurgen Klopp har allerede avklart sin holdning til Gini Wijnaldums mulige resignering.

De røde har blitt koblet til en rekke spillere denne sommeren, inkludert Gavi, Jude Bellingham og Nicolo Barella. Tre vidt forskjellige spillere. Men Jude Bellingham blir i Borussia Dortmund i minst ett år til og Aurélien Tchouaméni som var på tapetet en stund bestemte seg for Real Madrid.

LES: Liverpool-legenden Sadio Mané forklarer hvorfor det var tid for exit

Klopp kan bruke denne sesongen til å tenke på nøyaktig hvilken type midtbanespiller han trenger: – Tempoet og kraften til Bellingham? den tekniske kvaliteten til Gavi? Eller de garanterte målene fra Barella?

Med PSG-managersituasjonen ennå ikke løst, er det vanskelig å si hvor Wijnaldum står i PSG-troppen. -Nice-manager Christophe Galtier er for tiden favoritten til å ta jobben, og planen hans for PSG kan inkludere Wijnaldum.

Og så er det Alex Oxlade-Chamberlain, hvis han drar videre øker selvfølgelig behovet for en ny midtbanespiller.

Det etterlater Thiago, Fabinho, Henderson, Keita og Milner som de fem senioralternativene som er tilgjengelige for Klopp. Det er vanskelig å se for seg at med et tett kampprogram at de vil kunne spille hver uke neste sesong. – Vi tror det er viktig at det finnes et sjette alternativ.

Som sådan ville et trekk for å bringe Wijnaldum tilbake til Liverpool være klokt.

De røde vant selvfølgelig Champions League og Premier League med nederlenderen. Han var et viktig medlem av Jürgen Klopps lag som startet Liverpools retur til toppen av europeisk fotball. – Det var, som de fleste husker harme da han i fjor gikk gratis til Paris Saint-Germain.

Det de som vil ønske Wijnaldum velkommen tilbake med åpne armer, Klopp som i april signerte en forlengelse i 2026 ser videre forbi neste sesong. Klopp er mer opptatt av fremtiden enn å hente tilbake Wijnaldum på lån.

SISTE: Toni Kroos vil ikke forlenge med Real Madrid

Vil gi de unge bedre muligheter til å blomstre!

Tyskeren vil heller se Curtis Jones (21), Harvey Elliott, og sommersigneringen Fabio Carvalho, begge 19, få mer spilletid og fortsette utviklingen.

I en tale før 1-0 Champions League-finaletapet mot Real Madrid i Paris forrige måned, sa Klopp: «Det jeg er veldig glad for er at vi er i transformasjonen, ikke en transformasjon som «bam» (klikker med fingrene), det er for lettvint .

«Vi har unge spennende spiller som kommer inn med Fab [Carvalho], vi har Harvey [Elliott] og Curtis [Jones].

«Etter den siste kampen (mot Wolves) hadde jeg dem begge sammen og jeg sa til dem: ‘Dette er bare starten’. Og de sa: «Ja, med oss ​​på banen». Det er virkelig fint.

«Du ser dem på trening og de flyr.

«Ja, det er ikke hyggelig at Harvey ikke er i troppen i løpet av sesongen, det er en forbrytelse, men jeg kunne bare ikke endre det i år. Så det er viktig å ha disse guttene med denne gangen.»

Med Premier League som tillater fem bytter for sesongen 2022-23, kan Klopp gi Jones, Elliott og Carvalho mer spilletid, noe han akter å gjøre.

Jones dukket opp i 27 kamper i sesongen 2021-22, og noterte ett mål og fire assists.

Elliott startet tre påfølgende Premier League-kamper i starten av sesongen før han pådro seg en ødeleggende ankelskade som satte ham på sidelinjen i tre måneder.

Den erfarne venstrefotspilleren dukket opp i 12 kamper.

Carvalho, ble kjøpt for bare for 7,7 millioner pund, kan være nok et klokt oppkjøp. Portugal under 21-landslagsspilleren scoret 11 mål og assisterte åtte ganger på 38 kamper da Fulham vant mesterskapet.

Den uerfarne trioen vil neppe starte hver kamp, ​​spesielt sammen.

Imidlertid vil de jobbe sammen med Jordan Henderson, Thiago Alcantara og andre for å skape en balanse mellom ungdom og erfaring på midtbanen.