Liverpool har et problem som må løses (foto: LIverpool)

Liverpool-supporterne husker fortsatt Luis Suarez ute på landslagstjeneste som tygde seg fast i skulderen på Chiellini i VM 2014. Da var Suarez riktignok på vei til Barcelona, men Suarez hadde tidligere blitt utestengt i 10 kamper da han bet Chelseas Branislav Ivanovic. Natt til torsdag var det neste uruguayansk landslagsspiller fra Liverpool som gikk amok.

Copa America-semifinalen mellom Colombia og Uruguay endte med colombiansk 1-0 seier, etter kampen kokte det over på tribunen. En video viser Darwin Nunez hoppende opp på tribunen og i front mot kolombianske supportere i sammenstøt med uruguayanske supportere.

LES: Plutselig er James Rodriguez fantastisk igjen og i forhandlinger med europeisk gigant

Uruguays kaptein, Jose Gimenez, forsøker å forklare hvorfor de hoppet opp på tribunen.

– La meg si noe før jeg blir avbrutt, for de lar oss ikke snakke i mikrofonen. De vil ikke at jeg skal si noe om hva som skjer, men dette er en katastrofe. Vær forsiktig, familiene våre står på tribunen og det er små nyfødte babyer. Det var en katastrofe; det var ikke noe politi og vi måtte forsvare familiene våre, sier kapteinen ifølge ESPN.

Slåsskampene ble selvfølgelig fanget på video. Uansett bakgrunn for bråket, Liverpool-ledelsen og Arne Slot får uansett en Darwin Nunez-sak på bordet, kun uker før sesongoppkjøringen for alvor starter.

ENGELSKE KLUBBER: Gir svært misfornøyd Liverpool-spiller en ny mulighet