James Rodriguez

Denne så jeg ikke komme! – For ganske nøyaktig ti år siden introduserte den angripende midtbanespilleren James Rodriguez seg for en hel verden i VM i 2014. – Colombianerens VM innsats var det som vekket Real Madrid sin interesse og gjorde at de kjøpte han for 75 millioner euro fra Monaco.

Det har vært to topper i James Rodriguez, i 2014 med overgangen til Real Madrid og på lån hos Bayern München (2017 til 2019) hvor Transfermarkt i bege perioder har hatt hans verdi til 80 millioner euro. – Nå er han iferd med å skape en usannsynlig tredje topp.

Les: Coutinho er likevel ikke helt ferdig med Premier League

James Rodriges som har 52 millioner følgere på Instagram gikk gratis fra Real Madrid til Everton sommeren 2020. – Året etter ble han solgt til Al-Rayyan SC i Qatar for 8,5 millioner euro, det tok bare et år før 32 åringen gikk videre igjen, denne gangen gratis til den greske klubben Olympiakos. – Da de allrede i apri 2023 terminerte James Rodriges sin kontrakt trodde alle det var over, men den gang ei.

São Paulo ble redningen på James Rodriges sin karriere og det kommer de til gå gå godt betalt for. I vinter handlet ryktene om overvekt og dårlig form, er nå det erstattet av noe helt annet. Imponerende prestasjoner i Copa America har gjort James Rodriguez interessant for Atletico Madrid, som allerede har startet samtaler om en retur til Europa.

I natt er det semifinale mot Uruguay, hvor en finale mot Argentina står for døren.

National skriver at Atletico Madrid har bragt inn São Paulo på samtaler om en overgang, den evige treer har det travelt, det går nemlig rykter om at flere klubber er interresert. – Real Sociedad skal være en av dem.

32 år gamle James Rodriguez forlot europeisk fotball i april 2023 da han fikk avsluttet kontrakten sin med greske Olympiakos.

ENGELSKE KLUBBER: Donny van de Beek tok en emosjonell avskjed med Manchester United-supporterne