Har en oppgave for den unge franskmannen, da må arbeidsforholdene sikres. (foto: liverpool, twitter)

Jürgen Klopp ser mot Bundesliga.

Skulle det ikke lykkes å hente Jude Bellingham til Liverpool, så sikter de seg inn på en annen Bundesliga-stjerne.

Ifølge Sky Deutschland ønsker The Reds da å hente Jamal Musiala fra Bayern München.

Musiala står på radaren til Liverpool. (foto: bayern, twitter)

Musiala har etablert seg som en førstelagsspiller hos de regjerende tyske mesterne. Det har blitt hele syv mål hittil denne sesongen.

Spilleren selv utelukker ikke å forlate den tyske storklubben, men Bayern-spilleren har ikke hastverk heller.

– Mange faktorer er i spill. Det er mange detaljer. Jeg er meget fornøyd i Bayern. Men man vet aldri hva som skjer om seks-syv år. Jeg lever i nåtiden og nyter øyeblikket. Jeg er meget fornøyd, sa Musiala for noen dager siden til den tyske avisen Bild.

Les: Avis: Forsøker å få på plass ny avtale med Haaland

– Premier League er virkelig en sterk liga. De største stjernene er der. Men om jeg drar dit på ett tidspunkt? Jeg har ingen ide. Jeg vet kun at jeg nøt min tid i England. Nå spiller jeg for Bayern München, en av verdens beste klubber, fortsatte Musiala.

Liverpools midtbane har bruk for fornyelse, hvor flere spillere har rundet 30 år.

Jürgen Klopps mannskap innehar en skuffende niendeplass i Premier League, men tirsdag kveld fikk klubben en etterlengtet oppsving, da de slo Rangers 2-0 i Champions League.