Bellingham. (foto: dortmund, twitter)

På fire og et halvt år er Thiago den eneste midtbanespilleren Liverpool har signert permanent.

Hvis man skal tro de siste ryktene (via Mirror), vil ikke Liverpool signere en i januar heller, noe som vil strekke den perioden til fem år.

Fem år og bare én midtbanespiller kjøpt er smått utrolig.

Jurgen Klopps lag var en gang definert av sin intensitet og massivt press på midtbanen, men de blir nå løpt i senk hver uke, selv når de vinner.

SISTE: Tre Premier League-klubber jakter United-forsvarer

Mot Brentford var de grusomme. Fabinho har manglet både både fart og intensitet denne sesongen og Harvey Elliott er rett og slett ikke en sentral midtbanespiller. Thiago kjempet tappert og er fortsatt strålende, men han kan ikke gjøre det alene, og som 31-åring vil han ikke være der for alltid.

Jamie Carragher er svært kritisk til Liverpools transferpolitikk

Den tidligere Liverpool-legenden Jamie Carragher tror klubben vil angre på å ikke løse problemet umiddelbart, og at det kan koste flere millioner i Champions League-kroner.

SERIE A: Gikk på sitt første tap for sesongen!

– Tror Liverpool at de kan få topp fire uten å signere en midtbanespiller? De har ikke sjans. Midtbanen til Liverpool er helt på felgen.

– De har signert en midtbanespiller på fire og et halvt år. Liverpools transferfolk har blitt hyllet som de beste i verden, men dette er deres feil.

Flere mener at Liverpool venter på Jude Bellingham til sommeren, men om klubben ikke kan tilby den ettertraktede engelskmannen Champions League er det enkelt å heller velge Real Madrid eller Manchester City.