Ikke helt Premier League, men likevel. (foto: everton, twitter)

Carlo Ancelotti var mannen som hentet James Rodriguez til San Bernabeu – og Goodison Park. Rafael Benitez tok over for Ancelotti hos Real og gjør det samme hos Everton. For kolombianeren betyr dette bare én ting.

Da vi så på Evertons Twitter-konto der Rodriguez er poster boy for den nye hjemmedrakta til klubben, var vi overbevist om at 30-åringen skulle få arbeidsro til å jobbe seg videre tilbake til formen vi vet han har inne.

Les: Juventus har stengt kapellet for Giorgio Chiellini

Ifølge Liverpool Echo er situasjonen en helt annen. Lokalavisas kilder tett på Rodriguez hevdet at Rodriguez selv ikke så en automatisk exit fra Goodison Park før kontraktsutløp neste sesong da Mester Ancelotti forsvant. Likevel, det var avhengig av hvem som tok over føringen.

Det ble Rafael Benitez. Ifølge Liverpool Echo hadde de to et rimelig anstrengt forhold i Real Madrid, noe som nå har motivert Rodriguez til å søke mot exit-døra.

Les på F7City: Liverpool ute av UNESCO sin verdensarv liste

Ifølge Liverpool Echo har Everton gitt Rodriguez beskjed om at han kan forlate klubben hvis det dukker opp et akseptabelt tilbud.

Rodriguez ankom treningsleiren i Florida på tirsdag, og det meldes om at 30-åringen «is training well».

Da får vi vente å se om AC Milan eller Sevilla gjør noe mer med interessen sin for kolombianeren. Vi skjønner at Ancelotti ikke kunne si nei til Real Madrid, men for Rodriguez fører dette til nye fotballkomplikasjoner.

Les: Telegraaf: Louis van Gaal er tilbake