Gode gamledager

Gleden var stor i vinter da BK Häcken spiss Alexander Søderlund igjen skulle få sjansen i det store utland. Den tyrkiske klubben Çaykur Rizespor som er sponset av et te-merke med samme navn (Çaykur) hadde store planer, planer som de tenker å realisere uten Søderlund.

Når det først var så galt at det ikke gikk bra i Tyrkia var tanken for den tidligere 2 ganger Rosenborg-spissen å gjenforenes med Kåre «bruttern» Ingebrigtsen som via en rekke omveier hadde landet i Brann som hovedtrener. Samtidig som de dårlig hemmeligholdte samtalene pågikk gikk ikke resultatene bergensklubbens vei.

Nest sist på tabellen og «bruttern» ble sendt på dør. Alexander Søderlund (2013 – 2016) og Kåre Ingebrigtsen (2014 – 2018) hadde en god tid sammen i Rosenborg.

Les: Svensk landslagsspiller blir Albert Sambi Lokonga erstatter

Må melder TV 2 at landslagsspissen likevel akter å skrive kontrakt. – Avtalen skal være i boks og presenteres i løpet av kort tid. Oppdatert søndag morgen!: Søderlund har forlatt Bergen uten kontrakt.

33 åringen håper fortsatt på et nytt utenlandsopphold, men hvis ikke det snur for Brann som ligger på nest siste plass i Eliteserien ser det mørkt ut. – Nedrykk til OBOS-ligaen er ikke akkurat et springbrett ut i verden.

Med syv poeng på 14 kamper lever Brann veldig farlig, det er et poeng ned til Stabæk på sisteplass, men de har bare spilt 12 kamper.

Eirik Horneland som har midlertidig ansvar for Brann frem til de har funnet en erstatter.

Les på F7: «Denne gangen må dere bli hjemme, ikke vi»