Han til høyre møtte hvertfall opp for å feire med laget sitt.

Fotballens verden er noe helt for seg selv der vanlige «naturlover» ikke ser ut til å gjelde. Se for deg at du gjør en ekstrem god salgsjobb i selskapet du jobber for, men tjener bare halvparten av det kollegaen din gjør. Dette skjer, men ikke når denne kollegaen kommer på jobben 10 prosent av arbeidsuka.

Velkommen til fotballens verden! Et flåsete eksempel, men når du ser lista over de best betalte spillerne i La Liga og ser hvem som er på 1. og delt 2. plass, da er det lov til å være litt flåsete.

Les: Evertons trøbbel startet da Allegri bestemte seg for å rive i stykker den signerte kontrakten

Gareth Bale er ifølge Marca den best betalte i den spanske ligaen – med sine 270 minutter på kamparenaen, åtte måneder inn i sesongen. Tre kampomganger i kampdrakta til Real Madrid, resten ute med skade og manglende form. Waliseren har gjort en glimrende forhandlingsjobb og flere sesonger med gnistrende gode prestasjoner på banen, men det skaper ikke akkurat stor entusiasme hos Real-supporterne at spilleren med det største sugerøret ned i klubbkassa nå ikke gjør nytte for seg.

Kompisene er nummer 1 og 4 på lista. (foto: real, twitter)

Når nummer 2 på lista også er en annen Real Madrid-spiller som ikke leverer, da begynner det å murres i Madrid. Eden Hazard ble hentet som den neste superstjerna på San Bernabeu i 2019, men er fortsatt ikke i nærheten av å møte forventningene overgangssummen på 100 millioner euro gir (877 minutter på kamparenaen så langt i sesongen)

Les på Tysk Fotball: Dobler lønna for å holde Bayern München på avstand

(fra Marca)

Det er ingen grunn til å gi de to gutta skylda, skader kan komme uansett hvor mye du tar betalt for å score. Dette er heller en påminnelse på at de største fotballstjernene med noen hundre millioner i årslønn er som resten av oss – ingen roboter.

Les: Spansk media: Real Madrid har signert ny høyreback

Noe å tenke på for klubben som skal forplikte seg til å betale flere hundre millioner for å ha Erling Haaland på lønningslista?