Kan slippe smilet frem etter at Juve reddet Champions League-billetten. (foto: juve, twitter)

Da Massimiliano Allegri ble hentet tilbake til Torino i 2021 var håpet at manageren skulle lede Juventus tilbake til sporet med Serie A-titler og Champions League-finaler.

Etter at Allegri ga seg i 2019 etter en femårsperiode som manager for Juventus, kom Maurizio Sarri inn etter en gjesteopptreden hos Chelsea. Sarri fikset Serie A-titlen, men viste at selv med Champions League-garantisten Ronaldo på banen holdt det bare til et ydmykende tap mot Lyon i Champions Leagues 8.-delsfinale.

Les: Spansk media: Real Madrid har signert ny høyreback

Det italienske fotballikonet Andrea Pirlo ble hentet tilbake til klubben med fersk UEFA Pro Licence, men uten trenererfaring. Da Sarri fikk sparken, ble U23-trener Pirlo forfremmet til førstelaget. Denne sesongen ble det verken suksess for Juventus i Serie A eller Champions League.

I fjor sommer ble Allegri hentet tilbake for å rydde opp. Nå forteller Allegri at han allerede hadde signert avtale med Real Madrid, men ombestemte seg da han fikk nødtelefon fra Juventus.

-Jeg hadde allerede skrevet under med dem (Real Madrid) forrige sommer, men jeg ringte presidenten (Perez) og fortalte ham at jeg ikke ville komme fordi jeg hadde valgt Juventus i stedet, sier Allegri ifølge Calciomercato.com.

Les på Engelske klubber: Leeds tar opp Bielsas store interesse for Manchester United-spiller

Nå ble det ingen suksess i Champions League denne sesongen heller på Juventus, i Serie A er det fortsatt ikke kjørt for Allegri med 7 poeng bak serieleder AC Milan. Real Madrid lever også godt med Carlo Ancelotti som manager på god vei mot La Liga-tittel og med avansement til kvartfinalen i Champions League.

Er savnet på balløya. (foto: everton, twitter)

Den store taperen ble Everton. Da Allegri ombestemte seg om Real Madrid, ville tilfeldighetene ha det til at Carlo Ancelotti slapp prosjektet han hadde startet i den blå delen av Liverpool (les: Carlo Ancelotti hadde ingen planer om å forlate Everton).

Les: Bekreftet: Ruud van Nistelrooy skal lede gamleklubben!

Nå har Everton mer enn nok med å holde seg i Premier League. «Når det nyses i Torino, kan det blåse opp til storm i Liverpool…»