Hva er det oppe på tribunene? Er det fugler, er det fly? Nei, det er supportere!!!!

Manchester City manager Pep Guardiola har fått tilbake det store gliset og de vinner absolutt alt om dagen. De er i ferd med å hente hjem Premier League trofeet etter de i går parkerte Liverpool på Anfield med en 4 – 1 seier. Liverpool manager Jürgen Klopp har gitt opp kampen om gullet og Liverpool har fjernet det meste av hyllestbilder av sin manager på sine nettsider og i sosiale medier.

Hvorfor ikke bare kjøpe dem alle!

Manchester City har tydeligvis bestemt seg for å lage tidenes beste angrepsrekke. – Pengene sitter løst nå som de vinner alt. – Sergio Agüero en av klubbens aler største helter har bøttet inn mål for Manchester City siden han ankom Premier League i 2011. Argentineren blir imidlertid eldre og har den siste tiden slitt med skader.

Les: Jadon Sancho drar uansett hva som skjer med Manchester United

Med en Gabriel Jesus på benken fra start mot Liverpool søndag kveld, skriver David Ornstein i The Athletic nå at Pep Guardiola har langt inn på till på sin allerede lange shopping liste. Inter Milan er i økonomisk krise og kommer til å selge unna, de kan få meget gode penger for Romelu Lukaku som godt kan tenke seg en retur til Manchester, men ikke til United. Danny Ings som er en imponerende figur på at Southampton lag som sliter. – Ings som gikk motsatt vei enn «normalt» kom fra Liverpool til Southampton i 2018, først på lån så permanent.

Manchester City kjemper om en rekke spillere med den franske storklubben Paris Saint-Germain. – Øverst på begge de pengesterke klubbene sin liste står Lionel Messi og Harry Kane ( som PSG manager Mauricio Pochettino har et meget godt forhold til fra tiden i Tottenham. Manchester City konkurrerer med «resten av verden» om Erling Braut Haaland og Kylian Mbappe.

Planen skal være å gå 100% inn for alle og så se hvilke kamper de vinner. – Skulle det bli 100% klaff må de bla opp ca 7 milliarder kroner. !

Les: Djibril Cissé: Én spiller mangler for å gjøre Liverpool best i verden