(foto: psg, twitter)

Det har kommet mumling fra italiensk presse om at Manchester United vurderer å hente tilbake Romelu Lukaku, som de med hastverk sendte ut av Old Trafford i 2019. Dette høres lite trolig ut, men et annet Lukaku-scenario har definitivt mer hold i seg.

Mauricio Pochettino har de lettbente teknikerne i Neymar, Mbappé, di Maria og gjengen, men mangler et hurtiggående godstog som har vist seg som nesten umulig å stanse: Romelu Lukaku.

Les: Endelig slapp Loris Karius fri

At Pochettino ønsker seg Lukaku, spilleren som skapte en haug med problemer for Tottenham-forsvarerne er ikke overraskende, men hva skal få Antonio Conte til å slippe sin målgarantist?

Ifølge italienske Calcio Mercato har PSG tatt signalene om at Inter Milans nye eiere vurderer å selge den belgiske landslagsspiller – og best betalte i klubben – som et ledd i redningsaksjonen av den virus-skutte klubben.

Og Lukaku selv? Bedre betalt, Mauricio Pochettino ved roret, spille sammen med Neymar og gjengen, større potensiale for å vinne Champions League-tittelen. Vi tviler på at belgieren står i veien for en overgang.

Vi har sagt det før, og sier det igjen: Pochettino bygger et lag for historiebøkene. Denne gangen med spilleren United glemte.

Les: Video: Tom Brady med sin syvende Super Bowl seiers-ring