(c) Bilde LSK: Tom Pettersson

Samtidig som pressen har begynt å snakke om medaljer husker Lillestrøm at de ikke for så lenge siden måtte ta den tunge turen ned i OBOS-Ligaen. – Hovedtrener Geir Bakke er helt uinteressert i å snakke om medalje selv om de ikke har tapt en fotballkamp siden mai og besitter tredjeplassen på tabellen.

33 år gamle Tom Pettersson har signert!

Den rutinerte forsvarsspilleren har erfaring fra IFK Göteborg og Östersund, og han har undertegnet en kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen. Sportssjef Simon Mesfin i LSK sier at han er veldig fornøyd med å få Pettersson inn i stallen.

Les: «Pogba du bør lytte til moren din, hun vil ikke ha deg her. Det vil ikke vi heller!»

– Det er en spiller vi har jobbet med siden i vinter. Da endte det med at det ikke var mulig å få løst situasjonen i Cincinnati. Han spilte fast i fjorårssesongen, men så visste vi at det ville åpne seg muligheter denne sommeren. Han er en venstrebeint midtstopper med erfaring, og han tilfører oss akkurat det vi har søkt etter, sier Mesfin til Lillestrøm sine sider.

Pettersson har fått med seg at Lillestrøm har gjort det bra den siste tiden. Laget klatret nylig til 3.-plass på eliteserietabellen.

– Jeg har sett to av de siste kampene, og det ser ut til å være et veldig harmonisk lag der alle drar i samme retning. Nå er det bare å kjøre på, sier 31-åringen.

Les på Popidol: Joaquin Phoenix endrer utseendet totalt enda en gang