Jadon Sancho har suksess i Tyskland

Jadon Sancho ble «Man of the Match» da Borussia Dortmund slo PSV onsdag i Champions League. Venstrevingen liker innlegg som viser hans sanne følelser etter hans «mesterklasse» oppvisning.

Borussia Dortmund slo PSV 2-0 i Champions League og er klare for kvartfinalen. De to lagene spilte uavgjort 1-1 i den første kampen i Nederland. Jadon Sancho åpnet ballet med en scoring etter tre minutter på Signal Iduna Park.

Les: Med milliardbud på vei inn vil plutselig ikke Erik ten Hag selge

Marco Reus beseglet seieren i det 95. minutt og sørget får at de møter Atletico Madrid i neste runde etter at de slo ut finalistene Inter Milan på straffespark kvelden før.

Etter en marerittperiode i Manchester United har Sancho funnet formen tilbake i Dortmund. Det har tatt litt tid å fjerne rust, han spilte med en skikkelig snert og var også på scoringslisten i en 2-1-seier over Werder Bremen forrige helg.

Dortmund delte klippet på sine sosiale medier med teksten «Sancho er tilbake og gjør Sancho-ting».

23-åringen likte innlegget er er med det enig i uttalelsen.

Etter å ha havnet fullstendig i fryseboksen hos Mancheste United manager Erik ten Hag ble det i januar arrangert et utlån til gamleklubben. Så langt har det blitt 10 kamper for Borussia i Dortmund og to mål. Pilene peker oppover så det kommer flere mål fremover! – Garantert.

Etter kampen mot PSV hvor Jadon Sancho ble «Man of the Match» hadde han følgende å si: «Jeg er bare takknemlig for at jeg fikk målet for laget»

«Jeg har alltid hatt en spesiell plass for Borussia Dortmund, det er her jeg på en måte har skapt navnet mitt, så jeg må være takknemlig overfor dem, men også til lagkameratene mine for å ha troen på meg.»

Neste opp for Dortmund er mot Eintracht Frankfurt i Bundesliga på søndag.

Radio Tango: Nick Cave & The Bad Seeds ute med nytt album