Har skreket seg til forsterkninger, men ikke den siste. (foto: tottenham, twitter)

Daniel Levy antyder antyder at Tottenham skal ut på markedet i sommer, med Paulo Dybala som en av tre overgangsmål utenfor Premier League.

Spurs kjemper fortsatt med Arsenal for å sikre en Champions League-plass, men utenfor banen legges det planer for nye spillere. Nye spillere er nok en forutsetning for at Conte skal fortsette i jobben.

PÅ VEI TIL NY KLUBB: Eriksen vil gjerne spille Champions League-fotball igjen

Tottenham er nå koblet til noen av de største navnene som sannsynligvis vil være tilgjengelige denne sommeren.

Allerede før derbyet i Nord-London, lovte Spurs-formannen ytterligere investering. Selv om dette i nok en gang må balanseres av inntekter og lønnskutt av å selge seniorspillere.

Men med Champions League-kvalifiseringen så vanskelig som alltid, innser Levy i det minste behovet for å investere ytterligere for å forbedre seg. «Da vi rapporterte våre økonomiske resultater ved slutten av juni 2021, la vi frem vår visjon for klubben og understreket at selv om vi hadde investert betydelig i troppen, trengte vi å forbedre rekrutteringen vår,» sa Levy.

– Overgangsvinduet i januar viste hvor viktig dette kan være. Vi skal fortsette å støtte investeringer i både første- og kvinnelaget vårt og akademiet vårt. Uavhengig av resultatene fra våre tre siste kamper denne sesongen, har jeg stor tro på at vi er godt posisjonert for å gå videre inn i neste sesong. Ønsket og viljen for suksess på banen føles av alle i klubben.»

LES: Liverpool-spiller ønsket av fem Premier League-klubber

Når Spurs har tapt poeng, har ofte den viktigste manglende ingrediensen vært kreativitet på midtbanen, og Paulo Dybala kan tilby dette. Men til en pris.

Selv om han kommer gratis, kan interesse fra Chelsea og Arsenal gi ham lønnskravene på £135 000 i uken han ønsket fra Juventus – noe som Spurs ikke vil ha noen problemer med. Det ville da være på tide for sportssjef Fabio Paratici til å vise sine kunster igjen, etter å ha kommet ut av januarvinduet med mye skryt for sine to Juventus-signeringer Dejan Kulusevksi og Rodrigo Bentancur.

Jude Bellingham og Axel Witsel

33-åringen Axel Witsel er uten kontrakt i Borussia Dortmund denne sesongen, representerer kvalitet. Galatasaray, Juventus og Manchester United er allerede i jakten, men de siste rapportene fra Tyskland tyder på at London skal fritt belgieren.

Michael Bridges har fortalt Give Me Sport at den tidligere Bournemouth-spissen Arnaut Danjuma er fornøyd i Spania, men skal være lysten på en retur til England.

£64m-klausulen som Villarreal la inn i kontrakten sin kan være litt i overkant for en spiller som slet i Premier League forrige gang, men hvis det er et utgangspunkt for forhandlinger, kan Levy være interessert i spissen som har vært veldig god denne sesongen.