(Bilde RBK) Godt stemming på Lerkendal. Åge Hareides mannskap har sluttet å gi fra seg poeng.

Vi kjenner godt til pappa dans David Nielsen som etter å ha gjort furore i FC København via omveier til England og tilbake i Danmark avsluttet sin karriere i Norge. – Som vi fikk se på søndag har han produsert noen meget gode fotballgener. 20 år gamle Noah Holm startet for første gang i Eliteserien og det tok bare ti minutter før han hadde scoret for Rosenborg.

David Nielsens sønn, Noah Holm, har valgt å spille for det norske A -landslaget, selv om han har danske foreldre. Han føler seg mer norsk enn dansk. – Han har bodd mesteparten av sitt liv i Norge, og derfor velger han også det norske landslaget.

Les: The Telegraph: Manchester City nærmer seg bud på 2 milliarder

Danske aviser skriver det er trist for Danmark de mister et så stort talent, selv om de skjønner begrunnelsen hadde de håpet på en spiss med Holm sitt talent.

Rosenborgs hovedtrener Åge Hareide var full av skryt etter gårsdagens kamp hvor de vant 5 – 0 mot Odd.

«Jeg ser ferdighetene til Noah, og han har litt andre ferdigheter enn John. Carew var veldig sterk som bakromspiss og feilvendt, men Noah har litt mer spennende kvaliteter og litt større register, og egenskaper som jeg liker veldig godt»

«Jeg tror Noah blir bedre enn John, og John var god. Jeg tror Noah blir bedre», svarer Rosenborg-trener Åge Hareide på spørsmål om sammenligningen mellom Noah Jean Holm og John Carew.

På Rosenborg sine sider ser du en meget fornøyd hovedtrener snakke om kampen og torsdagens møte mot Rennes.

  • «Det blir Norge for meg. Jeg ble født i Danmark, men flyttet til Norge da jeg var veldig ung. Jeg har gått på alle skoletrinn i Norge, og jeg kan faktisk ikke skrive dansk, så jeg føler meg mer norsk enn dansk», sier Holm til VG.

Noah Holm har spilt for alle Norges ungdomslandslag, sist U21 -landslaget, og dette vil ikke bli endret av A -landslaget.

Les: Danny Ings har allerede scoret sesongens mål