Trengte litt kortere kamp. (foto: juventus, twitter)

Max Allegri skulle endelig få comebacket med sitt kjære Juventus. Udinese var forrige sesong Italias 14. beste klubb, og skulle på papiret være en enkel motstander for Torino-klubben. To ting overrasket denne søndagen.

Det første var at Udinese holdt Juventus helt inn til kampslutt, og sendte Allegri og gjengen hjem til Torino med 2-2 og poengdeling.

Les: The Telegraph: Manchester City nærmer seg bud på 2 milliarder

Det andre, kanskje mer overraskende, var at Ronaldo startet på benken.

Ronaldo starter på benken. Vi har sett CR7 bli byttet ut i kamper, men start fra benken i en sesongåpning kan vi kke huske å ha opplevd.

Med alle spekulasjonene om hva Juventus og Ronaldo har tenkt å gjøre med hverandre før sommerens overgangsvindu lukker, ble benketilværelsen ikke overraskende en stor sak i Italia.

Og det store spørsmålet var hva hvem i huleste som hadde tatt avgjørelsen.

Noen hevdet Ronaldo selv hadde bedt om å starte på benken for å ikke bli skadet ved et eventuelt klubbskifte, Allegri har en annen versjon.

Les på Popidol: Britney Spears har lagt ut 11 toppløsbilder på Instagram i løper av 24 timer

-Ronaldo har det bra. Jeg snakket med ham før kampen, hvor jeg fortalte ham han skulle starte på benken, sier Juve-manageren ifølge Sky Sports.

Juventus ledet forøvrig 2-0 til pause, slapp så Udinese inn på seg til 2-2. Innbytter Ronaldo sikret Juventus nesten seier med en sen scoring, men ble annulert av VAR.

Neste lørdag mot Empoli får vi vite mer om hvor Juventus – og Ronaldo står/er.

OPPDATERT: L ´Equipe: Ronaldo presser på for spektakulær overgang til Premier League

Les: Nainggolan signerte 14. august – er allerede i trøbbel