Leroy Sané

I sommer skal Manchester City ha avslått et bud på den tyske landslagsspilleren Leroy Sané fra Bayern München på ca 800 millioner kroner. – Den 23 år gamle venstrevingen kom fra Schalke 04 til Manchester City i 2014 og nå pusher han for en retur til tysk fotball allerede i januar. 

De fleste tror han først vil forlate Etihad i sommer, men det hindrer ikke Leroy Sané i å jobbe for en overgang allerede nå noe Bild beskriver i en artikkel i går. Bayern München som ligger på 3 plass i Bundesliga etter en dårlig start på sesongen. – De skal være villig til å betale «mer enn normalt» for spillere de mener kan bidra til å sikre nok et mesterskap.

Leroy Sané som ikke har ønsket å snakke forlengelse med Manchester City er trolig tilbake fra skadeavbrekk i løpet av noen få uker.

Leroy Sané skal ha få tt hastverk etter den tyske landslagssjefen Joachim Low uttalte at det ville være en stor fordel hvis Leroy spilte i Bundesliga igjen. – Denne gangen vil han helt klart høre etter, Leroy ble kontroversielt utelatt fra VM i 2018 av Low, men ble tilbakekalt til troppen for Tysklands kamper i UEFA Nations League og Euro 2020-kvalifiseringfør han han fikk kneskaden i sommer.