Har fått slappet skikkelig av i sommer før det harde livet i Paris starter! (sannsynligvis)

Paris saint-Germain er ikke kjent for å holde hardt på pengene og når verdens aller største stjerne skal signeres er det klart lønningen må stå i forhold.

Lionel Messi kommer til å tjene hele 40 millioner euro i året etter skatt.

Les: Plutselig fikk pipa en helt annen lyd

Ting har skjedd veldig fort, det er bare noen dager siden Lionel Messi forlot Barcelona etter La Liga nektet å godta en ny femårskontrakt han hadde avtalt med klubben.

Og selv om han hadde akseptert en betydelig lønnreduksjon hos Barcelona, melder L’Equipe at den seks ganger Ballon d’Or-vinneren vil tjene en massiv lønn på Parc Des Princes.

Det sies at Messi tilbys en toårskontrakt med opsjon for ytterligere et år.

Hvis tallene virkelig er riktige, vil 34-åringen tjene vanvittige 769 000 euro i uken og kan potensielt samle inn 120 millioner euro hvis han blir hele perioden. – Og da har vi ikke engang tatt med resultatrelaterte bonuser eller en påmeldings avgift.

Det hadde blitt rapportert av RMC at Neymar, Messis tidligere Barca -lagkamerat, hadde tilbudt å gi sin nære venn skjorte nr. 10 ved ankomst til klubben.

Imidlertid antas Messi å ha avslått gesten fra brasilianeren, og den siste oppdateringen er at han i stedet kunne ta nr. 19 i den franske hovedstaden.

19 har blitt brukt av argentineren for sitt land i hans tidlige dager, mens det også var Messis andre offisielle trøyenummer på Barca før han arvet nr. 10 da Ronaldinho dro.

Les: Er det nå Pochettino trenger å bekymre seg for Sergio Ramos?

Den lukrative fangsten av Messi vill fullføre en utrolig sommer for PSG. – De har også landet Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma og Gini Wijnaldum på gratis overføringer, samt Achraf Hakimi for 54 millioner pund.