Leo Skiri Østigård

Det 21 år gamle Molde talentet Leo Skiri Østigård fortsetter å bygge opp sin karriere med å velge det som er best for hans utvikling på banen. – Han er nesten provoserende fornuftig, det virker ikke som om penger eller berømmelse betyr noe som helst.

Da han ble hentet fra Molde i 2018. Et gjennombrudd på førstelaget ligger fortsatt foran 21-åringen, men Graham Potter har fortsatt tro på at Brightons norske viking har potensialet. – Da et nytt leieopphold lå på bordet fant valget på Stoke samtidig som han forlenget sin avtale med Brighton med et år.

I følge TalkSport hadde Leo Skiri Østigård hele syv forskjellige klubber å velge mellom.

Les: Har ikke solgt noen stjerner siden Ronaldinho

Ifølge Teamtalk vurderte Potter å ha med Østigard inn i Premier League-sesongen etter at midtstopperen viste en solid utvikling på utleie til Coventry forrige sesong. 39 Championship-kamper viste at 21-åringen holder nivået i nestøverste liga. – Han «fortsatte» der han slapp og samme dag som han signerte startet han i Stoke sin cupkamp mot Fleetwood. – En kamp de vant 2 – 1 med solid forsvarsspill fra Leo Skiri Østigård.

Les: Vegar Forren forlater Brann i krise

Midtstopperen har vært på flere utlån de siste årene fra Brighton & Hove Albion. Sist var han i Coventry, og før det i St. Pauli i Tyskland.