Savner kamparenaen.(foto: arsenal, twitter)

Vi har ikke helt klart å følge med på historien til Pierre-Emerick Aubameyang de siste månedene, for det har kommet ulike versjoner om manglende profesjonalitet, sviktende helse, pluss, pluss. Uansett hva som har skjedd, at Arsenal-spilleren nå skal dra på seg en annen drakt gleder både London-klubben og Aubameyang.

Og det blir ingen nedtrur for spilleren som fikk fem minutter mot Everton i sin siste Premier League-kamp i begynnelsen av desember.

Les: Manchester United forhandler om låneavtale for Dean Henderson

28-åringen har vært linket til Barcelona de siste dagene, ifølge Daily Mail er Aubameyang og La Liga-klubben enige om leieavtale, Sky Sports hevder det fortsatt står igjen noen detaljer som må falle på plass mellom de to klubbbene. Alt skal gå riktig vei før overgangsvinduet smekkes igjen om ikke så altfor mange timene, men hos Barcelona er det fortsatt det tilbakevendende franske problemet som må løses.

For å få plass til Aubameyang lønnskrav i regnskapet må Ousmane Dembelélé-kaoset løses. Ifølge Sky Sports peker alt mot at det gjennomføres et utleie av Aubameyang til Xavi ,for oss høres dette ut som en god løsning for alle parter. Vi får satse på at hjerteproblemene ikke skaper problemer for spiller og klubb.

Les: Marerittet på Old Trafford er over