Bytter Maddison ut King Power Stadium til fordel for St James Park?. (foto: leicester, twitter)

Før torsdagens europaligakamp var det spesielt spenning i gruppa til Leicester. Fire klubber er med og kjemper om førsteplassen. Vant Leicester mot Legia, ville Premier League-klubben trone over Spartak Moskva og Napoli.

21 minutter inn i kampen var det meste avgjort. Leicester satte inn presset som ga Patson Daka og James Maddison arbeidsforholdene til å score. Maddisons 2-0 scoring var i tillegg i skikkelig Johan Cruyff-stil med en tallerkensnurr av en vending og ballen banket over i venstre hjørne.

Les: Kong Eric Cantona annonserer seg selv som ny Manchester United manager

Fem minutter etter Leicesters andre scoring ble det liv i kampen. Legia fikk tilkjent straffe og kunne endret kampbildet med scoring.

Mahir Emreli gikk frem til straffemerket og gjorde seg klar, men han visste at han hadde en av verdens beste keepere mot seg, spesielt på straffespark.

Kasper Schmeichel, nominert til prisen som beste keeper 2021, stanset skuddet med en nydelig redning, men ballen endte rett i beina til Mladenovic som satte inn 2-1 reduseringen.

Popidol: To av tidenes beste sci-fi-filmer blir tv serier

Likevel, motstanderne som skal opp mot Schmeichel i en straffespark-duell fremover kommer ikke til å være mindre shaky.

Leicester sikret likevel en god inngang til andre omgang med 3-1 scoirng av Wilfred Ndidi før pause.

Sikkert godt å prate om noe annet enn United på pressekonferansen. (foto: leicester, twitter)

Dette ble også sluttresultatet. Schmeichel og gjengen topper med seieren Gruppe C før siste runde, poenget foran Spartak Moskva og Napoli.

Les: Mikel Arteta ber Arsene Wenger komme hjem