Ronald Araujo

22 år gamle Ronald Araujo har fått en sentral plass på landslaget til Uruguay og regnes som en av La Liga sine store forsvarstalenter, såpass lysende er hans fremtid at de aller største klubbene i verden er ute etter han samtidig som Blaugrana har et ønske om å bygge forsvaret rundt ham.

ESPN melder at Barcelona kan få vanskeligheter med å følge den planen ettersom kontraktssamtalene med Araujo har havnet i en blindgate. -Hans nåværende avtale løper til juni 2023. Liverpool og Chelsea vet Barcelona sårt trenger penger og de ser begge en mulighet for å gjøre et varp.

Les: Mikel Arteta ber Arsene Wenger komme hjem

Ronald Araujo ønsker virkelig å fortsette livet på Camp Nou men ikke for enhver pris, dette hadde han å si tilbake i mai:

«Jeg er veldig glad for å være i Barcelona, ​​jeg håper å være her i mange år og gi mitt beste i hver sesong,»

«Jeg har en sesong igjen av kontrakten min. Jeg vet ikke så mye om fornyelsen, representanten min tar seg av det. Jeg er rolig, men jeg håper å kunne bli i klubben.»

Araujo kom til Barcelona B tilbake sommeren 2018 og et par sesonger senere ble han rykket opp til førstelaget, hvor han debuterte under Ernesto Valverde i oktober 2019.

Siden den gang har han gradvis etablert seg i startelleveren,.

Med Clement Lenglet ofte kritisert for sine dårlige prestasjoner og en skadeutsatt Samuel Umtiti som knapt ble gitt noen muligheter, så Araujo ut til å være den ideelle partneren for Gerard Pique som midtstopper.

Les på Engelske Klubber: Eric Cantona: «Jeg er den nye Manchester United manageren»

Det er ikke veldig mange La Liga forsvarere som potensielt kan tilpasse seg Premier League-fotball bedre enn Araujo. – Han er 1,88 meter høy og er meget sterk i luftdueller. Han er det mange kaller en moderne forsvarsspiller som vet hvordan man bygger opp et effektivt angrep fra bunnen av. –

Høyden og hvordan Ronald Araujo beveger seg i boks i forbindelse med dødballer gjør han meget farlig foran mål.

Se på Popidol: Jentebaby som ikke kan gå enda elsker å kjøre snowboard