Raul tegner og forklarer kommende Real-stjerner. (foto:

Vi slang inn skikkelig for å demme opp for kritikk fra flisespikkere som vil peke på at Castilla er et eget lag og ikke bare reservelaget til Real Madrid. Raúl González Blanco er en legende i kongens klubb stor nok til å bare omtales som Raul.

Den fantastisk målscoreren Raul leder nå Real Madrid Castilla etter å ha ledet både de under 18 og U18 laget de siste årene. Han seiler opp som en stadig mer aktuell kandidat for å overta for Carlo Ancelotti.

Les: Wilfried Zaha tilbudt gigantkontrakt

Carlo Ancelotti, som forrige sesong ledet Real Madrid til seier i La Liga og i Champions League, spekuleres i å være nær jobben som landslagssjef for Brasil. – Han har benektet det offentlig, samtidig som fotballforbundet i Brasil tar det usedvanlig rolig. Det er lenge siden direktør Ednaldo Rodrigues har invitert noen aktuelle kandidater inn i forbundets kontorer i Barra da Tijuca i Rio de Janeiro.

Det spekuleres i at jobben allerede i prinsippet er avtalt og at 63 åringen har en avtale om å vente med offentliggjøring til etter sesongen.

AS fast at klubblegende Raul er en sterk kandidat til å ta over etter Ancelotti. Raul, som scoret 323 mål på 741 kamper mellom 1994 og 2010, er tippet å gjøre den samme reisen som Zinedine Zidane en gang gjorde fra reservene til førstelaget. -Noe som på alle måter var en gigantisk suksess. Og mens vi snakker om den franske fotballegenden med godt innøvd Vålerenga-hilsen i sitt «vokabular» det snakkes om et et tredje opphold for han i Real Madrid.

Som Sporten.com kunne avsløre for noen dager siden, Real Madrid har også Arsenals suksessmanager Mikel Arteta på blokken.

Les: Harry Kane er en svært viktig del av puslespillet