Serierherrer

Med vesentlig mindre resurser klarer Leeds seg utmerket i årets sesong. – For øyeblikket leker de katt og mus med Arsenal på tabellen.

Kampen hadde såvidt åpnet før Jack Harrison sendte kula i nettet bak Crystal Palace-keeper Vicente Guaita. Dermed sto det 1-0 til hjemmelaget før tre minutter var spilt. Leeds hadde flere sjanser i første omgang og kunne gått i garderoben med flere mål i protokollen.

Les: Plan legges for flere nederlendere til Barcelona

Legg merke til manager Marcelo Bielsa som ikke ser opp en eneste gang under seiersintervjuet.

Etter hvilen våknet spissen Patrick Bamford da en retur fra nevnte Guaita havnet i beina hans, og han fikk en enkel oppgave med å sende de hvite opp i 2-0 tidlig i annen omgang.

Gjestene fra Sør-London truet aldri Leeds-keeper Illan Meslier, og laget til Marcelo Bielsa kunne innkassere sin tiende seier for sesongen.

Les på Engelske Klubber: Alle overganger for Leeds United i vintervinduet

Det betyr at Leeds tar seg forbi Arsenal på tabellen og ligger for øyeblikket på en tiendeplass, ett poeng foran Martin Ødegaards nye lag.