Savner flere grunner til å smile. (foto: real, twitter)

Vi har blitt så vant til å se på de største stjernene som maskiner. Du betaler en milliard eller to i anskaffelse, mater spilleren med luksus og noen hundre millioner i årslønn – og ut kommer prestasjoner i verdensklasse. Særlig. Stikker du en Hazard, Pogba, Neymar i finger´n med en nål, så blør de like mye som oss andre.

Et elendig eksempel, men vi har hele veien fascinert oss over hvordan vi hever fotballspillere opp som noe utenomjordisk. Derfor er det noe befriende menneskelig å høre Eden Hazard prate om livet utenfor kamparenaen.

Les: Leeds forbi Arsenal igjen

Belgieren var den største i Premier League, kostet godt over milliarden for Real i 2019, har siden den gang stort sett vært skadet.

Eden Hazard må jo være helt knust, må han ikke?

-Jeg er heldig, fordi når jeg er skadet så kan jeg bli hjemme og familien min hjelper meg å komme igjennom det. Det er ikke jordens undergang, fordi jeg kan bruke tid med barna mine, begynner Hazard ifølge AS.

Wow. Da kan jeg bruke tid med barna mine.

Menneskelig og modig. Vi er overbevist om at denne siden av Hazard gir ham styrke til å komme tilbake der han slapp (som mot Liverpool).

Vi heier på deg, Eden.

Les: Hvor lenge kan vi kalle dette Uniteds luksus-problem?