Cody Gakpo scorer uansett drakt.

I sommer var det en heftig diskusjon på Old Trafford mellom nyansatt manager Erik ten Hag og John Murtough om de skulle gå for venstreving Cody Gakpo eller høyreving Antony. – Det ble startet samtaler både med Gakpo sin klubb PSV Eindhoven og Ajax hvor Ten Hag mente han kunne hente ut en fordel i en Antony overgang og med at det dreide seg om gamle kollegaer.

Diskusjonen løste seg selv ved at Gakpo som har vært en livslang Leeds fan ikke ønsket uten å vite om det var aktuelt å en vakker dag å spille på Elland Road foran et ekstatisk hjemmepublikum skulle ta «ekskluderende valg». Manchester United endte opp med å hente Antony, men sett ut i fra den fantastiske sesongen så langt for Cody Gakpo burde de lagt inn et ekstra gir (les penger) for å overtale den 23 år gamle venstrevingen.

Les: Schmeichel kan snart være en saga blott i Nice

Cody Gakpo som har vært i PSV siden han var en liten gutt har denne sesongen levert så det holder, tolv mål og ti målgivende på 15 kamper.

Leeds har i følge The Mirror de siste ukene vært i dialog og blitt enige om personlige betingelser og de skal også være villig til å legge betydelig med penger på bordet for PSV. Transfermark har satt verdien til 35 millioner euro, men få om noen tror PSV vil la en så spennende spiller gå for noe mindre enn 50 millioner euro.

Cody Gakpo som er svært religiøs husker alltid å takke for sine mål!. – Det han sikkert by på noen utfordringer i mer jordnære Leeds.

Les: Venter ikke på Solskjær – styrer mot managerjobb

Cody Gakpo som har kjempet seg til en fast plass på det nederlandske landslaget har kontakt frem til sommeren 2026.