Thomas Tuchel (foto: psg. twitter)

Det nærmer seg sommer og det viktigste overgangsvinduet for klubbene i de viktigste ligaene. Dette garanterer svulstige overskrifter om spektakulære overganger. Vi er inget unntak, men skylder på den franske avisen som hevder de sitter på informasjon om en helt spesiell handel.

Gareth Bale, Isco og Toni Kroos.

Trioen har ikke hatt noen god sesong hos Real Madrid, uten at de skal få all skylden for klubbens katastrofalt dårlige sesong. Men for Zidane betyr dette en skikkelig vårrengjøring, der spillere som defineres som «gamle Real», skal ut.

Mye skal avgjøres i Madrid etter denne sesongen. (foto: bale, twitter)

Les: Klopp og Pochettino innfører ulikt treningsregime

Derfor er ikke påstanden til Le Parisien så helt urealistisk.

Ifølge avisen har PSGs ambisjoner om å hente Champions  League-trofeet neste sesong, ført Paris-klubben inn på sporet av Real-trioen. Dette er spillere som har fått kysse trofeet opptil flere ganger, og kjenner veien til suksess. Samtidig er de implisitt merket som tilgjengelige på markedet.

Adios? (foto: kroos, twitter)

Les på Handler på nett for å være anonyme

Og beløpet på rundt 2 milliarder kroner?

Det skal være summen av Kroos på rundt 800 millioner kroner, Bale på rundt 700 millioner kroner og Isco for rundt 600 millioner kroner.

Vil mer enn å bli henvist til golfbanen. (foto: twitter)

Les: Coutinho i gigantisk byttedeal

For å understreke hvor viktig denne handelen er for PSG, nevner den franske avisen at PSGs sportsdirektør Antero Henrique leder dette prosjektet.

Vi kjenner at vi ble litt spente. Spørsmålet er selvfølgelig om Real Madrid ønsker å møte trioen hos en av de største rivalene.

Les: Solskjær vil kvitte seg med spiller – får ikke lov